Polisdatorn

En prenumeration på polisdatorn

över 20 olika moduler.

 

Du kan anpassa polisdatorn helt och hållet för dina behov.

Standardutförande av polisdatorn ingår:

Avrapportering

Polisens avrapporteringssystem är en central och avgörande komponent inom polisens arbetsprocess. Det används för att noggrant dokumentera och registrera händelser, brott, och polisiära insatser. Systemet gör det möjligt för polisen att skapa strukturerade och detaljerade rapporter som är viktiga för utredningar, rättsliga processer och statistisk analys. Genom att samla in och organisera informationen effektivt underlättar avrapporteringssystemet kommunikationen inom poliskåren och med andra myndigheter. Det är också en viktig resurs för att utvärdera och förbättra polisens arbete och säkerställa samhällets säkerhet.

Efterlysningar

Polisens efterlysningsystem är en viktig del av brottsbekämpningen och används för att söka och identifiera personer och fordon som är kopplade till pågående brottsutredningar. Genom detta system kan polisen snabbt sprida information om misstänkta och saknade personer till andra polisavdelningar och myndigheter över hela landet. Efterlysningsystemet innehåller uppgifter om signalement, fordon och andra relevanta detaljer som kan vara avgörande för att lösa brott och återfinna försvunna personer. Det spelar en central roll i att säkerställa rättvisa och trygghet i samhället genom att underlätta samarbete och informationsspridning inom polisväsendet. Genom att använda modern teknologi och databaser har efterlysningsystemet blivit en kraftfull resurs för brottsbekämpning och säkerhet.

 

Brottlista

För att ändra eller lägga till brott, kan du helt enkelt redigera listan genom att ta bort eller lägga till brott efter behov. Om du till exempel vill lägga till ett nytt brott, kan du bara skriva det i listan. Om du vill ta bort ett brott, tar du bort det från listan. Detta ger dig flexibilitet att skapa och anpassa din brottslista efter dina specifika krav eller intressen.

 

Storm

Oavsett om du behöver organisera projektgrupper, övervaka anställdas status eller administrera en online-community, ger vår plattform dig flexibiliteten att skapa den arbetsmiljö som passar dina behov bäst. Anpassa grupper, statusar och behörigheter för att matcha din organisations unika krav.
Vi strävar efter att erbjuda bästa möjliga upplevelse för våra användare. Vårt dedikerade supportteam står redo att hjälpa dig med eventuella frågor eller problem. Vi arbetar ständigt med att förbättra och uppdatera vår plattform för att möta de föränderliga behoven i din organisation. Kom igång idag Utnyttja kraften i realtidskommunikation och flexibel grupphantering med vår plattform. Registrera dig idag och börja skapa en mer effektiv och anpassningsbar arbetsmiljö för ditt team. Vi ser fram emot att hjälpa dig att nå dina mål. Välkommen till framtiden av grupphanteringsverktyg.

Admin

I vårt adminsystem så kan du ändra en massa saker.
Uppdateringar: Där skriver d9ice om den senaste uppdateringen som gjorts.
Avrapportering: Kan du ändra om du ska ha en förskriven text på avrapportering så det blir mer kontinutet och bättre ordning på rapporterna.
Ranker: I denna sektionen av admin kan du  lägga till och ta bort ranker.
Rättigheter: Ändra rättigheterna för dom olika rankerna eller varför inte bara ändra rättighet på dina anställda inom polisen var för sig.
Enheter: Denna sektionen kan man skriva in dom olika enheterna som till exempel om man ska ha 6 igv patruller eller kanske man ska sätta nån som YB så kan man skapa en YB grupp.
Detta är lite av vad som finns i sektionen ADMIN i vår polisdator

 

Nedanför i galleriet så ser du slumpmässiga bilder av vår polisdator (d9icepd©)

6 MÅNADER / 500kr

– spara 400kr

I denna prenumeration ingår allt och prenumerationen varar i 6 månader ifrån datumet den betalas.

Efter betalning är gjord kontakta oss nedan

3 MÅNADER / 300kr

– spara 150kr

I denna prenumeration ingår allt och prenumerationen varar i 3 månader ifrån datumet den betalas.

Efter betalning är gjord kontakta oss nedan

1 MÅNAD / 150kr

 

I denna prenumeration ingår allt och prenumerationen varar i 1 månad ifrån datumet den betalas.

Efter betalning är gjord kontakta oss nedan

Feedback ifrån  användare av polisdatorn.

Jag har använt d9ice polisdator i cirka 4 månader. Jag måste säga att polisdatorn är ett underbart hjälpmedel som underlättar polisarbete inom RP väldigt mycket. Man har lätt tillgång till information om fordon och individer, och man kan snabbt dela väsentlig information mellan poliser. Om man under sitt användande påträffar fel eller har förslag är grundarna positivt inställda till att förbättra upplevelsen. De har alltid ett gott bemötande jämte mot användarna och vill verkligen veta vad dem tycker om polisdatorn. För mängden funktioner och för den enorma hjälpen är polisdatorn värd varje krona. När man väl börjat använda datorn kan man knappt se ett arbete utan den. Att jobba utan polisdatorn gör det besvärligare och mindre strukturerat. Datorn är användarvänlig och man lär sig fort hantera de olika funktionerna. Har sett många polisdatorer och system under min tid i FiveM, men detta är nog det bästa jag sett på länge!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Filip söderberg

Polischef, Relax Roleplay


Denna polisdator är verkligen väl genomtänkt och de flesta funktioner man vill ha finns med. Dessutom vet man att de ständigt jobbar med nya uppdateringar för att ständigt göra den bättre.
Den är lätt att använda och lätt att förstå. Support är inga problem att få då det är hjälpsamma grabbar som har hand om detta.
Jag tycker att denna lätt förtjänar 5 stjärnor och kan starkt rekommendera den till er som är intresserade av att ha en bra väl fungerande polisdator att jobba med i rp:världen.
Stort plus att man kan använda den ingame så man inte behöver tabba mellan hemsida och spelet.

Piggy

Polis, Relax Roleplay

Sköna gubbar som verkligen gjort en bra produkt! både sjukvårds paddan och polis datorn är riktigt najs, alla våra poliskaraktärer älskar den Ni är även villiga att hjälpa med diverse problem med snabb och bra support, man märker att pengarna inte är fokuset här, utan snarare glöden för kvalitet och intresse!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Xplajn

Ägare, Vågen Roleplay

Fantastiskt bra gjort system! Lätt att förstå, lyhört för förslag.
Har inget negativt att säga mer än förslag på tillägg och vidareutveckling.
Grymt jobb!.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Essmanz

Polischef, Legend Roleplay

Du kan kontakta oss på formuläret sidan om eller så klickar du på vår discord ikon nedanför så kommer du direkt in på vår discord kanal.